Puigdemont llama a “la confrontación“ desde Waterloo


Puchi

Carlos Puigdemont, fugado de la Justicia española, saliendo de su ‘cueva’ en Waterloo.

els raves per les fulles

L’expresident de la Generalitat pròfug crema tots els ponts. Reclama “lluitar des dels carrers, places i institucions de país”

En un missatge del “Consell per la república” apunta que “no podem dedicar més temps a banalitats partidistes”

Després de les revelacions a The New York Times sobre la trama de contactes del seu entorn amb agents i mafiosos russos, l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, en un comunicat de el Consell per la República, afirma que “no podem fer creure a la ciutadania catalana que per alguna raó que desconeixem arribarà un moment en què ens serà reconeguda la nació sense haver de lluitar-als carrers, places i institucions de país”.

“Pensem el que pensem i votem el que votem, les coses sabem que són així” .no podem dedicar més temps de què ja s’ha dedicat discutint banalitats partidistes: la confrontació amb l’Estat no es pot defugir, és una realitat inevitable per la que hem de passar si volem que Catalunya sigui reconeguda com a nació sobirana i independent.

Puigdemont insisteix que “no hi ha dreceres edulcorats, suaus, innocus. Al davant tenim a Espanya, no a Canadà ni el Regne Unit. I l’Espanya d’avui, en la relació amb Catalunya, s’assembla a l’Espanya de sempre. Negació i càstig ; amenaça i càstig”.

“La independència és una conquesta que s’ha de mantenir i defensar durant molt de temps. Mantenir i defensar per tots els mitjans possibles, amb la condició que ni volem ni necessitem tampoc cap drecera que posi en dubte la radicalitat democràtica de país”, argumenta.

Una confrontació inevitable

Pel que fa a les relacions entre Junts per Catalunya (JxCat), ERC i la taula de diàleg, el fugat al·lega que “no podem dedicar més temps a banalitats partidistes”. A més, aprofita per passar el platet i demanar afiliacions: “Fer-se de el Consell per la república, reforçar el Consell (…) ajuda a recordar a l’Estat espanyol les seves vergonyes democràtiques i que un cap d’Estat que va criminalitzar i va excloure a milions de ciutadans . I permet que no hi hagi cap excusa per preparar la manera de guanyar la pròxima confrontació amb l’Estat. perquè si volem la independència, l’Estat s’ha encarregat de fer que la confrontació sigui inevitable”.

Amb aquest missatge Puigdemont pretén escalfar la festa regional de Catalunya, el proper dissabte 11 de setembre. Coincideix a més amb el quart aniversari de ple al Parlament de el 6 i 7 de setembre, sessió en què el separatisme va trencar amb la legalitat per aprovar les anomenades “lleis de desconnexió”, la de l’referèndum i la de “transitorietat jurídica”.

2 Respuestas a “Puigdemont llama a “la confrontación“ desde Waterloo

  1. Pingback: Puigdemont llama a “la confrontación“ desde Waterloo JESAAL – El Noticiero de Alvarez Galloso

  2. Pingback: Puigdemont llama a “la confrontación“ desde Waterloo | Análisis de la actualidad en clave liberal

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .